На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»

 Пріоритетом при побудові навчально-виховного процесу в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ є формування цілісної особистості  – високопрофесійного фахівця .

Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне» Пріоритетом при побудові навчально-виховного процесу в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ є формування цілісної особистості  – високопрофесійного фахівця  з широким культурним кругозором. Зважаючи на цей факт, поряд з науковими заходами колектив вишу постійно ініціює проведення мистецьких, розважальних та іншого роду пізнавальних подій.

Другого листопада 2016 р. колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ організував відкриття виставкової зали, яка діятиме на постійній основі. Першою стала фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне». Викладачі та студенти налагодили зв’язки з провідними фотографами міста, які люб’язно погодилися представити свої роботи, серед них: Ірина Брунда, Олег Марчак, Володимир Тихович, Орест Лижечка, Ярослав Дзісяк, та підбірка архівних фото старовинного Чорткова, яку надав Андрій Беля.

Відкриття фотовиставки відбулося в урочистій за участі інструментального ансамблю Заводської школи мистецтв. На свято завітали голова райдержадміністрації Сташків М. Ф., мер м. Чорткова Шматько В. П., представники районного та міського Управління освіти та депутати Міської ради. Вступне слово виголосив в.о. директора Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ Возьний В. І., який наголосив на важливості знання історії рідного краю та відзначив, що через фотороботи можна простежити й економічний розвиток Чорткова. Це без сумніву цікавить студентів ЧННІПБ ТНЕУ. Зокрема, очільник міста зауважив, що фотовиставка дає можливість подивитися на Чортків очима митців: «Коли ж переглядаємо фотороботи сучасників, то розуміємо, що наше місто не просто змінюється, а розквітає, стає новим, сучасним, при цьому не втрачаючи своєї самобутності».

Завідувач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Кульчицька Н. Є. також відзначила важливість проведення такого роду заходів, адже представлені світлини неодмінно привертають увагу молоді та допомагають усвідомити красу Чорткова, що неупинно розвивається в усіх сферах. Все це сприятиме зростанню бажання молодого фахівця використовувати свої знання саме у рідному місті, а не «вивозити» їх за кордон.

Також організатори заходу вдало презентували історію будівлі, в якій зараз знаходиться ЧННІПБ ТНЕУ. Згадки сягнули часів, коли у цій споруді був розміщений окружний суд, де працював відомий галицький політичний і громадський діяч Антін Горбачевський. У 1893 році пан А. Горбачевський отримав аплікацію і відкрив власну адвокатську канцелярію у Чорткові, який був тоді центром судової округи.

Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ висловлює щиру подяку учасникам виставки, які підтримали ідею викладацького та студентського колективу та надали свої роботи, представникам влади та гостям за схвальні відгуки. Запрошуємо усіх бажаючих до відвідань виставки, що триватиме до 30.11.2016 р. (Пн-Пт 11:00-16:00 год.).

Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»Фотовиставка «Чортків через фотооб’єктив: минуле та сучасне»

This article was written by natalka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *