Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

До Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ завітала польська делегація

До Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ завітала польська делегація

 У рамках угод про міжнародну співпрацю між Україною та Польщею, з метою розвитку співпраці та реалізації спільних проектів 16 листопада 2016 р. професорського-викладацький колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ зустрічав польську делегацію представників громадського сектору та влади.

В.о. завідувача кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Кульчицька Н. Є. презентувала заклад для вельмишановних гостей, окресливши основні пріоритети та принципи навчально-виховного процесу ЧННІПБ. Також представники делегації відвідали фотовиставку, яку організував внз, поспілкувалися з викладацьким та студентським активом ЧННІПБ.

Гості були приємно вражені прийомом, позитивно відгукувалися про роботу та досягнення Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ. Майбутніми кроками міжнародної співпраці стане організація програм обміну, підвищення кваліфікації, навчальних заходів.

До Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ завітала польська делегаціяДо Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ завітала польська делегаціяДо Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ завітала польська делегаціяДо Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ завітала польська делегаціяДо Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ завітала польська делегація

This article was written by natalka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *