Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Захист дипломних робіт у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ

Захист дипломних робіт у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся захист дипломних робіт магістерських програм «Облік і правове забезпечення підприємницької діяльності» та «Митне адміністрування і контроль».

Голова Державної екзаменаційної комісії в.о. начальника Чортківської ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області Цвігун Руслан Ігорович, заступник голови комісії к.е.н., доцент, в.о. директора ЧННІПБ ТНЕУ Кульчицька Надія Євстахіївна та член екзаменаційної комісії в.о. завідувача кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін к.е.н., доцент Дерманська Людмила Василівна зауважили, що здійсненні дослідження мають вагому значимість в сучасних умовах, підготовка магістрів заслуговує на позитивні відгуки та оцінки, спостерігається підвищення якості дипломних робіт.

Результати роботи ДЕК показали, що професорсько-викладацький колектив кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін здійснює підготовку висококваліфікованих спеціалістів з обліку та аудиту й фінансів і кредиту, які володіють ґрунтовними теоретичними знаннями і практичними навичками у сфері обліку та фінансів.

Голова, члени ДЕК і колектив кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін висловлюють подяку магістрам та науковим керівникам за наполегливу та результативну працю, бажають натхнення та успіху у всіх починаннях, випускникам професійного зростання, втілення задуманого.

Захист дипломних робіт у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ

This article was written by natalka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *