Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!

Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!  Днями студенти та викладачі Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу Тернопільського національного економічного університету долучилися до загальноукраїнської акції «За чисте довкілля» в м. Чорткові.

Акція відбулася на території вищого навчального закладу, який знаходиться у середмісті і є окрасою старовинного Чорткова.

Спільна праця принесла велике моральне задоволення, відчуття того, що зроблено добру справу. Тепер весняну велич природи гармонійно доповнює чистота і порядок.

Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!
Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу «За чисте довкілля»!

This article was written by natalka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *