Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

Випуск магістрів ЧННІПБ ТНЕУ

 Незабутня мить – Випускний магістрів Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ! Вир шалених емоцій щастя та хвилювання. Ось і ще один крок в професійне життя роблять справжні фахівці своєї справи, понад 50 випускників магістрів зі спеціальностей «Облік і оподаткування» й «Фінанси, банківська справа та страхування» (Митна справа).
Урочистості з нагоди вручення дипломів вітальним словом розпочала директор ЧННІПБ ТНЕУ, канд. екон. наук, доцент Кульчицька Н.Є. Надія Євстахівна відзначила, що сьогоднішні випускники отримали не тільки професійні знання, але й зросли як особистості. Хотілося б нагадати, що немає сили могутнішої, ніж знання, а людина озброєна знаннями й умінням їх застосувати — це вже професіонал з великої літери. Досягши творчих успіхів, намагайтеся не розгубити студентських друзів, оскільки через багато років ви зрозумієте, що цей період життя був найкращим та найнасиченішим. Залишаючи рідну alma-mater, не забувайте тих, хто вас вчив, вкладав свою душу та завжди був поряд. У добру путь, випускники! Творіть добро!
Продовженням свята стало вітальне слово з благословенням Преосвященного Владики Димитрія (Григорака) Єпископа Бучацького.
Привітати випускників завітали голова Державної екзаменаційної комісії, начальник Чортківського управління Тернопільської ОДПІ та голова районної державної адміністрації Оксана Тимофіївна Чайчук. «Я зичу вам, щоби дипломи магістра, ваші знання та досвід допомогли вам розпізнати ваше покликання і реалізувати ваші мрії. Я переконана, що тоді ви будете щасливими людьми, а Україна здобуде гідних громадян і еліту нації,» – резюмувала Оксана Чайчук.
Радість від проведених років навчання висловила куратор, канд. екон. наук. Яковець Тетяна Аркадіївна та побажала випускникам завжди залишатись добрими людьми, незважаючи на обставини, міцних та люблячих сімей, сталевого здоров’я, благополуччя та миру.
Опісля завідувач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін, канд. екон. наук Дерманська Людмила Василівна розпочала зачитання Наказу та вручення дипломів магістра.
Цікавою традицією стало перекидання китички в знак того, що колишні студенти стали дипломованими фахівцями.
Слова вдячності наставникам висловила від імені випускників магістр ЧННІПБ ТНЕУ Середа Тетяна та музичний дарунок подарувала магістр ЧННІПБ ТНЕУ Іванна Школьницька.
Святкування було наповнене різноманітними номерами у виконанні викладачів, випускників та с щирими побажаннями від батьків та гостей.
Дорогі випускники, Ви – наша інтелектуальна еліта, духовне поле нашої нації. Ви – люди високої культури і творчої наснаги. Ви – наша еліта, яка буде працювати в усіх ешелонах влади. Будьте креативними особистостями, щоб ваші знання були витребуваними. Будьте патріотами нашого рідного краю і Інституту, а ми будемо пишатися нашими випускниками! Нехай Господь благословить усі Ваші добрі починання.

  инання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *