Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

КВЕСТ 2019

Тринадцятого травня 2019 р. у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся міжрегіональний «Квест 2019». У заході взяли участь 9 команд загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів м. Чорткова, с. Білобожниці, с. Базар, смт. Заводського, с. Улашківці, с. Горішня Вигнанка та команда ВПУ смт. Заводського. Метою квесту було цікаве знайомство із закладом вищої освіти та поглиблення економічних знань в ігровій формі.
На початку заходу директор ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцент Кульчицька Н. Є. привітала присутніх, відзначивши, що командна гра є важливим в досягненні перемог, тому, молодь має об’єднуватись в зуссилях, застосовувати свої знання для розвитку України. Надія Євстахівна окреслила основні принципи навчання в закладі вищої освіти, його пріорітети та побажала цікавого й захоплюючого проходження квесту.
Хедлайнером заходу став Поль Манондіз – франко-український співак, тенор якого заворожує. Неймовірне виконання пісень французькою та українською мовами не залишив нікого байдужим.
Завідувач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін к.е.н., доцент Дерманська Л. В. озвучила правила квесту й оголосила його старт.
Вже на початку було зрозуміло, що розпочалася захоплююча пригода. На учасників чекали 18 локацій, що охоплювали й аудиторії, й бібліотеку, виставкову залу, комп’ютерний клас, спорткомплекс та інші приміщення, у яких працюють студенти зво під час навчального процесу. На локаціях учасники розв’язували різноманітні завдання: логічні, на швидкість, за допомогою Viber та інше. Успішне вирішення завдань давало змогу рухатися далі. На одній з локацій було розташоване селфі дзеркало, фото з якого було перепусткою на фініші і знаменувало проходження командою всіх етапів.
Найшвидшою виявилася команда Горішньовигнанського НВК І-ІІІ ступенів, які й здобули перемогу. ЗОШ №6 і Чортківська спеціалізована школа-інтернат № 3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів імені Романа Ільяшенка розділили 2 і 3 місце відповідно. Отож, щиро вітаємо переможців! Нехай усі життєві завдання даються з легкістю та успіхом, будьте креативними, завзятими та прагніть кращого, тоді все буде Вам під силу.
Квест подарував усім багато позитивних емоцій, тож чекаємо нових зустрічей!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *