Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

День пам’яті жертв політичних репресій

 В Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбулись заходи до Дня пам’яті жертв політичних репресій. Канд. екон. наук, доцент, директор ЧННІПБ ТНЕУ Кульчицька Н.Є. зазначила, що кількість жертв політичних репресій неможливо підрахувати – це неймовірні цифри. Терор і репресії вразили всі верстви українського населення: науковців, політиків, військових, священників, селянство. Надія Євстахівна підкреслила як важливо пам’ятати знищених радянською владою, щоб зробити все необхідне для уникнення переслідувань та насильства з політичних мотивів у нашому майбутньому.
Професорсько-викладацький склад та студентство переглянули стрічку “Жертви терору” яка наглядно показала усю біль і жах тогочасних політичних репресій. Усі присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та обговорили шляхи розвитку країни сьогодні в напрямку уникнення подібних подій.
У рамках заходу студентство відвідали Музей політичних репресій, який створено у приміщені єпархіального управління Бучацької Єпархії УГКЦ, де отець Володимир Заболотний провів екскурсію для студентів закладу вищої освіти.
Сьогодні, творячи новітню історію, спільними зуссиллями маємо робити все для того, щоб подібні часи ніколи не повернулись на нашу українську землю. Молимось за душі сотень тисяч закатованих та постраждалих у ті жорстокі часи та за бранців, які сьогодні перебувають у російських тюрмах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *