Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

Ознайомлення із спеціальністю

19.08.2019 р. у рамках ознайомлення із спеціальністю студенти 1 курсу Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ, які навчаються за спеціальностями “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Облік та оподаткування” під керівництвом кураторів курсів к.е.н., доцента Домбровської Н.Р. (Наталія Домбровська) та к.е.н., доцента Яковець Т.А. ( Tetiana Yakovets ) відвідали підприємства та організації за фаховим спрямуванням.
У Чортківському відділенні ЛОТ АТ “Райффайзен Банк Аваль” начальник відділення Нога С.М. розповів студентам напрями діяльності банку, основні принципи та перспективи роботи, ознайомив із категоріями банківських продуктів. Також заступник начальника Задушинська О.Т. (Оля Задушинська) та головний спеціаліст Барилюк Тарас окреслили особливості співпраці з юридичними та фізичними особами.
На ДП “Чортківське лісове господарство” студенти мали змогу ознайомитись з процесом ведення обліку на підприємстві, нарахування та сплату податків. Головний бухгалтер підприємства Саварин Г.І. (Galina Savarun) ознайомила із специфікою діяльності та структурою підприємства.
Заключним пунктом стала страхова компанія “Перша”, де начальник чортківського представництва Парацій О.П. презентувала студентам види обов’язкового й добровільного страхування, специфіку роботи із страховими випадками.
Студенти отримали грунтовний екскурс у світ обраних професій, проєкцію власної фахової приналежності та обрали потенційні місця проходження стажування.
Колектив та студенти Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ висловлюють подяку підприємствам та організаціям, які відкрили світ професій студентам, провели цікаву й пізнавальну зустріч. Запрошуємо до подальшої співпраці в напрямку підготовки та працевлаштування майбутніх фахівців-економістів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *