Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Річниця Голодомору…

28 листопада 2006 р. Верховною радою України було прийнято Закон, що офіційно визнає Голодомор 1932–1933 років актом геноциду українського народу. З цієї нагоди у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ спільно з Чортківською міською бібліотекою для дорослих та Чортківським краєзнавчим музеєм провели захід пам’яті страшної трагедії українського народу.
Директор ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцент Кульчицька Н.Є. зазначила, що сьогоднішнє покоління має розуміти й пам’ятати моторошні події 1932-1933 рр., цінувати те, що маємо зараз і докладати всіх зусиль, щоб подібні трагедії не повторились на нашій землі.
Студенти 1 та 4 курсів показали театральне дійство, розкриваючи увесь біль української родини тих часів та сучасні сім’ї, які часто не цінують ті блага, що отримуюють в даний час. Директор краєзнавчого музею Іван Віват розповів історичні факти виникнення Голодомору. Чуттєво та детально описала події років Голодомору Людмила Городиська – бібліотекар читального віділлу Міської бібліотеки для дорослих.
Згадуючи Голодомор на цьому заході, не стримуючи сліз, усі розуміли, який жах відбувся в нашій історії, якою ціною здобувалось право бути українцем. Відлуння подій 1932-1933 рр. назавжди в наших серцях. Вічна пам’ять усім жертвам страшного геноциду – Голодомору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *