Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

Цікаві методи вивчення іноземної мови у ЧННІПБ ТНЕУ

Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ безперервно застосовує сучасні методи навчання для формування висококваліфікованих та конкурентоздатних фахівців. Одним з таких методів став показ англомовного кіно для поглиблення знань студентів з іноземної мови.

Такий захід одразу викликав чималу зацікавленість аудиторії, адже окрім сприймання мови на слух, здійснювався паралельний переклад викладачем англійської мови Ковальчук Ю.П. з залученням аудиторії, що значно підвищувало рівень засвоєння почутого. Також захід включав в себе обговорення та аналіз переглянутого фільму. Зокрема, цікавим стало завдання здійснити літературний переклад назви стрічки, в ході якого було запропоновано кілька варіантів і обрано найзмістовніший з них.

Трансляція фільмів буде здійснюватись кожного вівторка. Запрошуємо долучитися усіх бажаючих.

Цікаві методи вивчення іноземної мови у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ         Цікаві методи вивчення іноземної мови у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ   Цікаві методи вивчення іноземної мови у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ

This article was written by natalka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *