Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

Зустріч студентів ТНЕУ з працівниками Управління державної казначейської служби України у Чортківському районі

Зустріч студентів ТНЕУ з працівниками Управління державної казначейської служби України у Чортківському районі У рамках програми «Ввід у спеціальність» студенти 1-2 курсів Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ спільно з студентами Чорківського коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ відвідали Управління державної казначейської служби України у Чортківському районі.

Молодь радо зустрів начальник Управління Я. П. Загайко та розповів про специфіку діяльності Управління, його основні завдання та функції. Ярослав Петрович зазначив, що робота у цій сфері є цікавою, потребує ґрунтовних знань і дозволяє побудувати успішну кар’єру.

У ході зустрічі начальники відділів представили до уваги гостей конкретні приклади роботи Управління, ознайомили зі структорою звітності та робочим процесом відділів.

Колектив та студенти ЧННІПБ ТНЕУ та ЧКЕП ТНЕУ висловлюють вдячність начальнику Управління Загайку Я. П. та працівникам за ґрунтовні роз’яснення та приємну зустріч: «Досвід та знання, якими Ви поділилися зі студентами, неодмінно допоможуть їм на шляху опанування фаху. Щиро дякуємо Вам та запрошуємо до подальшої співпраці».Зустріч студентів ТНЕУ з працівниками Управління державної казначейської служби України у Чортківському районіЗустріч студентів ТНЕУ з працівниками Управління державної казначейської служби України у Чортківському районіЗустріч студентів ТНЕУ з працівниками Управління державної казначейської служби України у Чортківському районіЗустріч студентів ТНЕУ з працівниками Управління державної казначейської служби України у Чортківському районі

Зустріч студентів ТНЕУ з працівниками Управління державної казначейської служби України у Чортківському районі

This article was written by natalka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *