Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

Студенти ЧННІПБ відвідали страхову компанію “ПЕРША”

В рамках програми “Вступ до спеціальності” студенти 1-2 курсів Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ відвідали страхову компанію “Перша”. Страхування є потужною фінансово-кредитною системою, яка вважається однією з найбільш інтегрованих форм фінансової діяльності. Начальник відділення Тернопільської дирекції ПрАТ СК “Перша” Парацій О.П. ознайомила студентів з страховими продуктами, серед яких як обов’язкові види страхування, такі як страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України, особисте страхування водіїв від нещасних випадків на транспорті тощо, так і добровільне – страхування майна, житлових будинків, особистого страхування. Інформація, яку отримали студенти, є надзвичайно актуальною, оскільки страхування є важливою складовою частиною господарської системи будь-якої розвиненої країни, тому забезпечення належних умов функціонування даної сфери відноситься до пріоритетів її економічного розвитку.
Також, Олена Петрівна зазначила, що страховий ринок України протягом останніх років демонстрував досить високі темпи зростання за своїми кількісними параметрами. Страхова справа сьогодні характеризується впровадженням ефективних управлінських інструментів, зміни стратегічних пріоритетів власного розвитку у напрямку глибшого врахування тенденцій та особливостей розвитку даного ринку в реаліях вітчизняного економічного сьогодення, серед яких на перший план виходить необхідність усебічного задоволення потреб споживачів як запоруки утримання стійких конкурентних переваг в умовах посилення конкуренції.
Колектив та студенти ЧННІПБ ТНЕУ висловлює щиру подяку засновнику Чортківського відділенню СК “Перша” Хотюку О.Б. і працівникам за сприяння й цікаву та пізнавальну зустріч. Бажаємо успіхів, запрошуємо до подальшої співпраці.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *