На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

В ЧННІПБ досліджували сучасну українську культуру

Студенти 1 курсу Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ в рамках курсу “Українознавство” ініціювали проведення відкритого заходу на тему: “Сучасна українська культура”. Дійство розпочалось з виступу викладача дисципліни “Українознавство” канд.психол.наук, доцента Юркевич Г.Й., яка зазначила, що сьогодні культура має велике значення для нашого суспільного життя. До творів культур належать: література, музика, образотворче мистецтво, скульптура, архітектура, кінематографія та інші речі, які як спільну рису мають те, що є носіями краси. Студенти розробили презентації у яких зупинились на основних новинках загальної культури України. Стецюк Назар, Підгородецький Олександр та Короташ Віталій виступили з темою “Сучасні архітектура, живопис і скульптури”. Презентацію “Сучасні театри України” представили Гащиць Арсен та Дригуш Андрій. Завершальною стала доповідь на тему “Сучасний стан кіноматографії та відеокультури
України”, що зпрезентували студенти Олексиши Андрій та Плітонов Назар.
Також, студенти запропонували усім переглянути мультиплікаційний фільм українського виробництва – “Бабай”.
Присутні професорсько-викладацький склад та студенти обговорили основні риси сучасної культури України, про які йшлось у виступах, погоджуючись з тим, що наша країна володіє значними надбаннями та великими перспективами розвитку в цьому напрямку.
Народи пишаються своїми культурними надбаннями, бережуть їх, водночас стараючись робити їх живими елементами суспільного життя. І це правильно, бо за допомогою цих культурних надбань народи духовно розвиваються, ушляхетнюються, підносять рівень свого світосприймання.
Дякуємо канд. психол. наук., доценту Юркевич Г. Й. та студентам 1-го курсу за підготовку надзвичайно цікавого матеріалу й оригінальну його подачу, за проведення пізнавального і захоплюючого заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *