Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

МІСЕ-туризм 2019

  З нагоди відкриття нової спеціальності «Професійна освіта (Організація туристичного обслуговування)» та до Всесвітнього дня туризму, що святкували 27 вересня, в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся конкурс туристичних маршрутів«МІСЕ-туризм 2019». В ході заходу учні десятих та одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл с. Білобожниця, с. Горішня Вигнанка, с. Глибочок, с. Колиндяни, смт. Заводське, с. Великі Чорнокінці, с. Ягільниця, с. Базар, м. Чорткова представили експертам на розгляд свої «туристичні продукти»: напрацювання в напрямку – як і чим залучити туриста у їх рідний край, село чи місто. Члени журі оцінювали їх старання балами від 1 до 10. У складі журі були туристичні агенти відомих фірм:«ТаУеР тур», «Sail Tour», «Tavor Travel», «Dream Travel», а також представники Відділу культури, туризму, національностей та релігії Чортківської районної державної адміністрації й Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради.
Директор ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцент Кульчицька Н.Є. привітавши усіх присутніх, наголосила на перспективах розвитку туристичного бізнесу в регіонах та побажала перемог конкурсантам. Кожен із журі представив свою фірму та розповіли особливості роботи в сфері туризму.
Виступи команд були цікаві та захоплюючі, кожен з яких розкрили мальовничі та туристичні місця свого краю.
Журі оцінили представлені туристичні продукти. Особливо відзначені команди ЗОШ І-ІІІ ст. с. Глибочок, які окрім презентації представили експонати історичної цінності, що беззаперечно вабитимуть туристів пізнати запропонований туристичний об’єкт, смт. Заводського з креативною подачею проекту. Саме ці конкурсанти отримали максимум від журі – усі 10. Також не залишили найкращих без подарунків. Призи від «ТаУеР тур» отримала команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Глибочок й від «Sail Tour» команда смт. Заводське. Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради відзначили подарунком проект ЗОШ І-ІІІ ст. с. Великі Чорнокінці. «Tavor Travel» подарував подорож у Європу команді смт. Заводське.
Проте, конкурс ще не завершився, голосування продовжується на нашій сторінці й за сумою балів журі та голосування у фейсбуці буде визначено переможця, який отримає головний приз від ЧННІПБ ТНЕУ.
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *